BondeZaidalifahDotCom: kenapa?

kenapa?

2:48 pm

Nak uploud gambar x boleh guna blogger android application.... Hanya boleh hantar text aje?

Dah terjawab,

Dimaklumkan gambar yang diuploud sudah melebihi limit yang ditetapkan, iaitu 1000 gambar yang ditetapkan.

kalau nak uploud sila upgred data kat google dan caj dikenakan???

*** ada siapa-siapa mengalami masalah yang sama...

macam mana nak buat kalau kene cam ni yea?

 




Published with Blogger-droid v2.0.10

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. ada limit ye....remy tak kena lagi...... nak kena kurangkan gambar ler lepas nie.......

    ReplyDelete
  2. TU LA REMY...

    DARI HARI TU DAH KONFIUS NAPA TAK BOLEH NAK UPDATE GUNA BLOGGER ANDRIOD APPLICATION...

    DATANG IDEA NAK TANYA KAT MARKET SAMSUNG TU JAWAPAN DARI DIA..

    1) LIMIT GAMBAR YANG DIBENARKAN 1000 KEPING, LEBIH KENE CAJ BULANAN.

    2) DELETE GAMABR KAT PICASA GOOGLE

    3) YG KETIGA LUPA DAH...

    JD SEMUA GAMBAR KAT PICASA DLM SEMAKKAN, FB PON SAMA, BUANG YANG MANA YG X BERKENAAN TU...

    NAK TENGOK BOLEH SEND TAK...

    SABAU JE LA...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN