BondeZaidalifahDotCom: BOWLING TIME... SUNWAY PYRAMID..PJ

BOWLING TIME... SUNWAY PYRAMID..PJ

8:00 am

Jom baca....

HARI NI ADA PEMILIHAN BOWLING UNTUK MEWAKILI BOWLING MAKSAK NEGERI SELANGOR..

MPSEPANG HANTAR 3 TEAM,

~ I TEAM WANITA

~ 2 TEAM LELAKI

TEAM WANITA BERKUMPULAN DAPAT NO 10 DAN MAS AYU DAPAT NO 12...


 PASUKAN WANITA..
AYU, AYANG & ITA



TEAM A LELAKI
SABRI, EJAM(KANDA) & HERMAN

TEAM B LELAKI
ANDY, HISYAM & FIRDAUS


PENGURUS PUN NAK BERGAMBAR SIAP TEACE LAGI....

 NAK BALIK, DAH SIAP TUKAR BAJU..



INI ...BUDAK FATIN.... NAK PEACE JUGAK TU...

~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN