BondeZaidalifahDotCom: PUMA POWER...

PUMA POWER...

9:48 pm

Jom baca....

PUMA POWER ?
KENAPA POWER? GEMPAK JER ! HI HI HI
KASUT NI DAH BELI LAMA, TP SAYANG NAK PAKAI... TAHUN LEPAS LAGI DAH BELI...
SIMPAN... KASUT NI MMG FAV COLOR BONDE..PINK PURPLE...CANTIK PADA PANDANGAN BONDE, TU YANG SAYANG NAK DIPAKAI...

KANDA ASYIK POT PET, POT PET JER... BELI SIMPAN BUAT APA?

LAGIPUN BAGI BONDE HARGANYA MAHAL... DEKAT NAK CECAH RM 200.00 TU YG SAYANG TU...

PAKAI PON JIMAT CERMAT...



 PAKAI KASUT NI SABTU LEPAS MASA MAIN NET BALL...

BUAT KALI PERTAMA DIRASMIKAN :)



 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. brand puma mmg mahai..tapi kualiti terbaek ar...
    cantik kasut tu...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN