BondeZaidalifahDotCom: JALAN-JALAN KL...

JALAN-JALAN KL...

11:00 pm

Jom baca....




 GAMBAR DIATAS KAMI DALAM PERJALANAN KE SUNWAY PIRAMID...
DESTINASI SETERUSNYA
MID VALEY MEGA MALL YIHUUUU



 DAH SAMPAI MID VALEY MAKAN CRISPY POPIA FAV FATIN....

 MAKAN POPIA SAMBIL TUNGGU ORDER KAT KAUNTER POPEYE...SAMPAI 
DAH LAPAR KATA FATIN!
LOUISIANA POPOYE KITCHEN
 KAMI ORDER SET COMBO AYAM 8 KETUL...AMBOI SEKETUL PON LIAT NAK HABISKAN...

 MUSH POTATO NYA...LAIN SIKIT YUMMY...

SET COMBO 8 PCS..
AYAM GORENGNYA SEDAP JUGA ...
 ROTI NI MAKANDGN JEM STAWBERY YUMMY PANAS2 SEDAPNYA :)


 MESRA NAMPAK...



 SHOPING BARANG SIKIT KAT CAFOUR BAWAH TU... DAH PENAT....
 SLUMBER GULING2 KAT SITU...

 MASA NI DAH 10.30 MID VALEY PON DAH NAK TUTUP....
BOLEH LAGI BUAT PENDAFTARAN NAK GUNA KAN YES...!
 YES LA BOLEH SHARE YE KANDA...



 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. wah seronoknya berjimba... dari piramid ke mid valley...... supper pulak kat kg baru....... leh kematu tapak kaki tu bonde....

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN