BondeZaidalifahDotCom: COLLEGEN RUMPAI LAUT...

COLLEGEN RUMPAI LAUT...

10:00 pm

Jom baca....

RUMPAI LAUT KAN TENGAH POPULAR SEKARANG... SELALU BACA KAT FB...

TRY MASAK SENDIRI, SEBELUM NI... OFFICE MATE BONDE BAGI RASA...

YANG BONDE MASAK NI, LETAK 3 HELAI DAUN PANDAN DAN 1 SUDU KECIL ESEN VANILA... EMMMMMM WANGI..... MASA PROSES MEREBUS WANGI SATU RUMAH...

PALING SUKA BUAT MASKER KAT MUKA SEJUK GITU....

SEMUANYA DAH LETAK KAT DALAM PETI AIS...

PAGI MAKAN 3 SUDU DAN MALAM MAKAN 3 SUDU...

KITA TENGOK APA JADI LEPAS NI....





 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN