BondeZaidalifahDotCom: cerita ni sedang hangat.....

cerita ni sedang hangat.....

2:36 pm



Setia hujung nyawa....

bonda x sempat nak tengok, mklumlah tahun ni dah memilih waktu anjal 8.30 pg - 5.30 ptg... keluar opis po  selalunya lambat dlm pkl 6.00 ptg dan kadang jam 6.30 ptg, kalau x sesak lalulintas highway Dengkil - BBST jam 7 sampai le rumah, balik dah lambat, klumpilih msk dirumah... time tu tgn berperang didapur, klu makan diluar... pon x semua buka siaran yg sama....drama ni ditayangkan....
Nampak sangat bznya tukan.... jd klu ada rakan tya? Dan cerita.... mmg x boleh nak jawab dan  share cerita.....

Sory....kawan kawan....
Lainlah klu adam hawa...
mmg time tu la baru free nak tgk n ddk depan tv sambil baring2...
Wahhhh asyik...asyik....asyik...
Published with Blogger-droid v2.0.10

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN