BondeZaidalifahDotCom: BUBUR BERLAUK...UNTUK ORANG DEMAM

BUBUR BERLAUK...UNTUK ORANG DEMAM

8:30 pm


BUBUR LAUK PILIHAN BONDE IAKAN MASIN+LOBAK ASIN + IKAN MANIS

PANAS !!!

PANASS PON KENE SLURRRPPPP

KEMBONG 3 RASA & KAILAN IKAN MASIN

PUYUH GORENG KUNYIT

SOTONG GORENG TEPUNG

KERANG BAKAR

MAKAN DI AMIRAH SEAFOOT NILAI,

TIME DEMAM MMG SELERA NAK MAKAN BUBUR..

TU JER BOLEH  DAN LALU DIMAKA

FATIN MKN SAMA DENGAN BONDE...

TP TGK SELERA ORANG X DEMAM...

KANDA SORANG JER X DEMAM,

YANG TAK DEMAM MACAM-MACAM D'ORDER..
WAAAA JELESNYA....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN