BondeZaidalifahDotCom: 2013

Drama Ariana Rose

8:24 pm

Shophing kat Popular

9:17 pm

SINGGAH SEBENTAR RNR TAPAH...

5:07 am

Episod Akhir...LYMA

6:58 pm

MACAM CANTIK JER, MACAM COMEL JER... COMEL LAH..

6:17 pm

LIVE CHAT

4:46 pm

TEPPANYAKI

2:10 pm

PISA.... GANTI LYMA

2:10 pm

SALAM MAAL HIJRAH 1435 H...

7:55 pm

SINGGAH SEBENTAR MENIKMATI... CENDOL BAKAR

2:30 pm

JOM TENGOK DINOSOR KAT MARINA PUTRAJAYA

12:53 pm
JJCM FAMILY

JJCM YONG TAU FU

5:00 pm
FAMILY DAY. . . WEEKEND

JEJAK KE A'FAMOSA...

4:00 pm

Happy Birthday Liza Abd. Rahim

8:00 am

BAKAL DITAYANGKAN SUAMI KU USTAZ

4:40 am

Beriadah Di Pusat Sukan Air Putrajaya..

8:59 am

The Windmill

9:07 pm

Photo made with InstaWeather PRO App Hujan lebat

6:22 pm
POT PET POT BONDE

BAGI ULASAN

6:00 pm

BLUe BeRRY PIE {I'M LOVIN IT}

1:51 pm

Lawak hari raya korban

1:22 pm

Takbir Raya

1:18 pm

Salam AidilAdha

10:36 am

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN