BondeZaidalifahDotCom: SPEGETI OREGANO ROSEMARY PARSELI

SPEGETI OREGANO ROSEMARY PARSELI

6:00 pm



Hari masak spegeti sebab nak pulangkan pinggan jiran sebelah, kak zah yg hantar mee bandung hari tu....
Mee bandung kak zah memang power n sedap..... Dah 2 kali rasa mee bandung tu...

Untuk spegeti yg bonde masak ni....
Mmg x der letak sayur hanya ada oregano, rosemary n parseli...
Memang italian la kan lengkap segala  ramuannya....+ daging cincang...yg dibuat sendiri.....
Puan puan bolehla mencuba dirumah yea....ikut selera anda...kerana anda yg menilai masakan anda sama ade sedap atau pon tidak ;-)
Published with Blogger-droid v2.0.8

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN