BondeZaidalifahDotCom: MAHA 2012

MAHA 2012

8:05 pm

Hari Ahad lepas... X rancang nak ke  "MAHA 2012" tau tau Jam 4.00 ptg Busu ajak g tunjukan jln ke MAHA 2012 wahhh bestnye dpt cuci mata...
Tp bonde x beli apa pon sebab nak survey je dulu.... Jummat  nnt pergi dgn officemate ye ye ye.....maklumlah dr opis hanya 15 minit jer....

Published with Blogger-droid v2.0.8

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. zie tak dpt ke event yg penuh org. mabuk manusia zie taw. hehehe

    ReplyDelete
  2. Zie...

    Memang mabuk manusia....
    hr ke 3 jer dah dekat 10 ribu pengunjung... hu hu hu

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN