BondeZaidalifahDotCom: KUEH TIOW CELOP...

KUEH TIOW CELOP...

8:58 pm

Dah lama nak makan.... Tp tiap kali lalu kat Medan Selera ni kedainye tutup :'(
Tapi hari ni lalu jauh lg nampak meja n payungnya terbuka...
rezeki dpt merasa mkn kueh tiow celop.... Yes!

Kanda n fatin mkn char kueh tiow ;-)
Untuk kudap2 kami order sate 10 btg.....

Uolls mkn apa share dengan bonde ;-)

Published with Blogger-droid v2.0.8

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Ada kuey tiaw celup ye. Kakak tak pernah rasa tapi tengok macam sup - sedap betul kalau ada sambal kicap lagi terangkat nie:)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Zie...

    Memang sedap...tp...mlm td nak datang makan.. tp kedai tutup...huhhh...huhhh

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN