BondeZaidalifahDotCom: INFO KARNIVAL KARANGKRAF ...

INFO KARNIVAL KARANGKRAF ...

12:06 am

Jom baca....

Sila kunjungi Karnival Karangkraf di Shah Alam pada 30 November - 2 December 2012 - Pelbagai acara yang menarik dan diskaun hebat untuk semua novel keluaran
 

 JANGAN X PERGI ...
RUGI BANYAK NOVEL MENARIK.... HU HU HU....

 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. mesti bonda suka bc novel ni..hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...seronoknya kalau dpt pi...:)

    ReplyDelete
  3. remy tunggu yg bulan february tu...... tiap2 tahun pi.....

    ReplyDelete
  4. tak gi sbb gi maha aritu. hee. tunggu bln 2 lah. :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN