BondeZaidalifahDotCom: TOUCH TYPING

TOUCH TYPING

1:28 pm

NOTA KURSUS

"TOUCH TYPING"

KEDUDUKAN "HOME KEY"



HURUF ASAS MENAIP...ASFF,LKJ

TERINGAT HADIR KURSUS NI..
 PADA 5-6 OGOS 2009
DI SMARTLAB AITI,
UTM INTERNATIONAL CAMPUS, KL

SIAPA TERER MENAIP... GUNA HOME KEYS..
CAYALAH.. TABIK HORMAT...
DULU-DULU BELAJAR MENAIP SIAP CIKGU PEGANG PEMBARIS KETUK JARI-JARI YANG X MO IKUT HOME KEYS...CIKGU MENAIP DULU GARANG DAH LA GUNA MESIN TAIP YG HURUFNYA KERAS-KERAS TU...

 


ZAMAN LA NI X GUNA DAH HI HI HI...


Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. pernah gak guna mesin taip..tp taip xguna home key:P

    ReplyDelete
  2. DULU MASA KEJE KAT PTD SEPANG ADA GUNA MESIN TAIP YG OLD FESYEN TU...

    TOLAK TARIK...
    KETUK SATU SATU...NAK TYPE BOUCER GAJI & KEW 8

    HI HI HI...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN