BondeZaidalifahDotCom: NAK MASAK CHEK DULU KUALITI TELUR

NAK MASAK CHEK DULU KUALITI TELUR

10:23 am

Jom baca....

 
Pada Ibu-ibu, Mak-mak, Umi-Umi, Kaum hawa, Suri rumah dan cik-cik yang rajin masak... dan yang x rajin masak tu...Ini ada info yang bonde nak share,
Tentang kualiti Telur,
~kalau telur tu dah terapung jangan guna lagi... telur tu dah rosak...kosong...
(kosong,kosong mcm lagu najwa latiff hi hi hi)
Kalau telur tenggelam...tu masih berkualiti..baik untuk dimasak.
 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. wah! baru tau bila jenguk blog ni
    terima kasih ye... boleh cuba kat rumah lepas ni

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN