BondeZaidalifahDotCom: October 2012

Info Agama

IBU ANDA SEORANG PEMBOHONG!

9:07 pm
Novel

PASTIKAN SEMUA JADI MILIK ANDA

9:05 pm
INFO

BIJAK SIFIR....

8:12 pm
jjcm

FLMC @ FULL LA MAK CAFE

9:00 pm
SEGMEN JOIN YUK

"Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!".

5:57 pm
SEGMEN JOIN YUK

KEPUTUSAN : Pemenang jom follow aku cuma seorang kulikutif !!!

5:42 pm
MEMBELI BELAH

2 TROLI NI KENE HANTAR KE MAS KARGO...

12:51 pm
PETUA

NENAS BATU

10:38 am
POT PET POT PET BONDE

BEGE SET D

8:30 pm
TRY BAKING ATAU BIKIN

MENU AIDILADHA...

12:34 pm
Info Agama

KELEBIHAN PUASA HARI "ARAFAH"

8:50 pm
GAMBAR

NAIK CABLE CAR@ LANGKAWI

10:30 am
jjcm

Makan Laksa @Beras Terbakar

3:00 am
MEMBELI BELAH

sec time gamat shop

11:14 am
MEMBELI BELAH

first Idaman Suri

10:07 am

Cuti blogging

5:09 pm
Kumpulan Doa

DOA DI PAGI JUMAAT

8:17 am
POT PET POT BONDE

Kenangan D'Pulau Redang

5:51 pm
jjcm

Chocolate Moist Cake...

5:43 pm

Sampai dah...

5:06 pm
POT PET POT PET BONDE.

forero....rochee

4:45 pm

NOVEL ILYA ABDULLAH

11:48 am
jjcm

Apam Balik Coklat

9:00 am
INFO

AKAN DATANG

10:46 am
PETUA

NAK MASAK CHEK DULU KUALITI TELUR

10:23 am
Novel

AWAK SUKA SAYA TAK?

12:57 am
Novel

I Love You Stupid

12:34 am
Novel

PAMERAN BUKU

12:16 am
Novel

CARTA PALING LARIS...

12:10 am
MUTIARA KATA

SEBELUM TIDUR....

10:50 pm

Awie^^Tragedi Oktober

10:22 pm
CONTEST JOIN YUK....

"GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera"

10:11 pm
SEGMEN JOIN YUK

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

10:00 pm
CONTEST JOIN YUK....

'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'

9:29 pm
jjcm

KENNY ROGERS ROASTER @ SHABURY SQUARE@CYBERJAYA

5:40 pm
NOTE PAD

WARNING NO SMOKING....

4:20 pm
POT PET POT PET BONDE

UBAT GATAI.....

1:30 pm

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN