BondeZaidalifahDotCom: SITI NURHALIZA & HAFIZ - Muara Hati

SITI NURHALIZA & HAFIZ - Muara Hati

1:00 pm


cover lama...

cover baru...
 MALAM TADI... KAT ASTRO DENGAR KLIP VIDEO TERBARU... BEST JUGA LAGU NYE..
TAK TAU PULA LAGU TU DARI CERITA ADAM & HAWA ...
BONDE X PERNAH TENGOK LAGI CERITA DARI KAWAN BONDE, DRAMA NI DI MAINKAN... DI ASTRO... BER' EPISOD 1-80 EPISOD SEMUANYA... HU HU BANYAKNYA.

BOLEH BAGI INFO KAT BONDE X...
ASTRO CHANNEL BERAPA ???
WAKTUNYA?
HARI APA?

NI BONDE DAPAT LIRIK LAGU TU

~MUARA HATI
Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati dan tetap setia

Ku percaya ke mana pun kau berjalan
Suara cinta menuntun mu kepada ku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati

Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali... padamu

Aku ada kerna engkau ada
Tercipta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku berhujung padamu
Kemanapun kan pasti kembali o..

Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali...
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasa
Sesuatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku
Demi cinta dalam hatimu... biarkan aku merasuk dalam hati cinta..



~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Dengar lirik macam best....
    Ok ler tu 80 episod berbanding sinitron Indonesia 650 episod Puteri Yang Hilang..hehehhe

    ReplyDelete
  2. novel nie mmg best. feeling gler sya.. hahah

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN