BondeZaidalifahDotCom: PERCUTIAN KE PULAU REDANG...;-)

PERCUTIAN KE PULAU REDANG...;-)

12:47 pm



PADA 21-23 SEPTEMBER 2012 

BONDE AKAN MENGIKUTI PERCUTIAN KE PULAU REDANG....ANJURAN KELAB SUKAN DAN KEBAJIKAN MPSEPANG,

BAYARAN RM 200 DAN SEPARUH PAKEJ LAGI DITANGGUNG OLEH KELAB SUKAN DAN KEBAJIKAN.

X SABAR NAK SNOKLING MACAM PENYU DIATAS TU ;-)

ADA APA2 INFO X TENTANG PULAU REDANG?? 

MAKLUMLA FIRST TIME NAK G! 

PULAU YANG BIASA BONDE PERGI IALAH PULAU TIOMAN ;-) 

MEMANG SUKA G TIOMAN... RINDU IKAN NEMO, IKAN YG CANTIK2 KAT SITU......MISTI RINDU BONDE HI HI HI


Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Slm sume..maaf ye..nk tumpang iklan kt sini...

    Sy seorg runner pekej bercuti ke pulau redang..
    Sesiape yg berminat nk ke pulau redang bleh call or whatsup no ni... 0179799773. Atau lawat fb page sy di..
    Blackyellowholiday

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN