BondeZaidalifahDotCom: Hari ni EL , Esok Keje INSYAALLAH

Hari ni EL , Esok Keje INSYAALLAH

6:34 pm

Jom baca....

Almaklumlakan....

dah bercuti sakan..... bergumbira x hinggat, hari ni ambil EL pulak...

ceritanya nya...hari ni EL sebab tapak kaki bonde yg luka terkena terumbu karang tu bengkak... Pi klinik malam td... doktor rawat picit kat bahagian luka tu...masih berair... ye la masa kat pulau kita dok sapu ubat gamat ye tak bersihkan betul2...

pastu sebab lama duduk dlm bas kaki agak tergangtung tu yg bengkak tu...lebih2 lagi tang luka....

doktor bagi ubat kurang bengkak n bagi ubat sapu... tuk sapu kat luka....

Doakan bonde cpt sembuh...terima kasih.


~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN