BondeZaidalifahDotCom: Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3

10:04 am

Jom JOIN....

miss Z berceloteh



FOLOWER ADA 461

ASAL USUL :



SELANGOR DARUL EHSAN WITH LOVE :)




~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

53 TEGURAN MEMBINA

  1. datang sini dari segmen yang sama ^^
    done follow!

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen sama .. follower 463 ^^

    ReplyDelete
  3. salam:)
    didiey follower dari selangor ^_^
    follow cnie

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  4. Follower bonda ke 464 ^^
    Anis pon blogger Selangor dan selamat berkenalan :)

    http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  5. salam dtg nak mkn kuih dr selangor..done follow...
    jom terbang ke sabah http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen sama.. sy follow sini.. salam perkenalan..

    http://crazyonphysics08.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan Ros follo cni, 468 :)

    Selamat hari raya :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  8. Singgah BW sini dari segmen yang sama...Slamat hari merdeka .jom singgah blog Budu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  9. Dah lama follow sini hehe datang blogwalking ^_^
    Salam kenal..

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  10. Tenkiiiuuuuu sudi join :)
    Meh terjah mereka meh

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum blogger Selangor. Salam perkenalan :)Blogger Pahang mari :)
    Follower ke 474 :)
    http://www.miramashimaaru.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yg sama :)
    done follow sini ..

    http://storysalawakya.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  13. assalam. hai org selangor! salam perkenalan. slmt menyambut hari kemerdekaan ke 55. jom pergi blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang same..dah follow Bonde. jemput follow blog FN jugak kalau sudi. :)

    http://through-my-view.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. hai slmat brkenalan..sy dari segmen yg sama...done follow here
    http://storyofmizsyaf.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal..dtg dr segmen yg sama...dah polo awak
    http://eryati.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Salam....

    Terima kasih kerana sudah tinggalkan jejak anda disini boleh sudah balas kunjungan anda :)

    bg yang belum bagi tahun bonde mana tau kalau terlepas :)

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama
    done follow. follow sini balik
    http://iniblogazragedik.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  19. http://najihah90.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    DARI SEGMEN YG SAME ..

    DA LAME JADI POLLOWER BONDE .. WINK3

    ReplyDelete
  20. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    done follow..jmput singgah ye..dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  21. DARI SEGMEN YG SAMA.. JOM DTG BELOG NAJ :)

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  22. Salam Bonde....^^

    kite join jugak segment yg sama... done follow sini...

    support me toO k?! =)


    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  23. Onlajer datang menerjah dari segmen yang sama
    http://onlajer.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini dr segmen yg sme dan follow..
    klau sudi follow sy skali..:')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  25. Follow disini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  26. blogger penang datang singgah dan follow blogger selangor.. salam perkenalan


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  27. singgah dan follow dr segmen yg sma :)
    http://www.duniashida.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  28. Jemputan rasmi buat anda…
    Promosi sikit……hehehe
    Dijemput sertai segmen saya ini:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  29. Salam terima kasih pada yg sudi singgah...:)

    InsyaALLAH kunjungan anda akan dibalas ...

    ReplyDelete
  30. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  31. saya dari segmen yang sama..:)
    selamat berkenalan..

    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  32. blogger selangor dtg terjah sini ..
    already follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  33. blogger pahang dtg ni..
    datang terjah dri segmen yg sma...
    follow sekali,, :)

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  34. singgah dari segmen yg sama..
    dah follow sini.. =)

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  35. hai blogger selangor...
    berjumpa kita di alam maya
    melalui segmen dan blogwalking
    good luck in everything...

    luvs,
    aynora johorean

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  36. wenggggg wenggggggg~

    menyinggah dan follow disini.. :D

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  37. Singgah dari Johor datang ke sini...
    wat lawatan dr segmen yang sama, sy follow juga :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/09/segmen-segmen-up-follower-tambah.html

    ReplyDelete
  38. hai...dari kl singgah kew cni...do hit me back...

    ReplyDelete
  39. anak johor datang sini.

    Follow sekali.:)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  40. ".. salam singgah sini datang dari segmen yang sama..done follow .."

    ReplyDelete
  41. wahh..samela kiter..hehe..ank jti selangor..yeaa! ;p

    http://tentangyaya.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  42. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    salam singgah :)

    ReplyDelete
  43. http://www.miramashimaaru.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html
    Blogger Pahang mari. Follow!

    ReplyDelete
  44. hi..sy one,blogger dari pahang...
    i follow u

    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  45. hye bonde .. singgah sini dari segmen sama. :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  46. Singgah dr segmen sama.. salam kenal..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  47. Hye, terbang dari segmen yang sama.. Done follow here :D


    http://sweetsourlife90.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  48. hai dear . done follow dari segmen yg sama ..

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum, dari segmen yg sama. done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  50. blogger johor datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  51. Blogwalking daripada Senarai Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3.. Daripada Kelantan terjah ke SINI!! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  52. terima kasih diucapkan kepada blogger yg dah singgah kat sini...

    bonde sudah balas kunjungan semua :)

    ada masa bonde akan bw lagi..

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN