BondeZaidalifahDotCom: Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

8:53 am

Jom view...

nak join klik : http://www.aisyahhumaira.com/

Aisyah bonde nak duit Raya jangan lupe ???




~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

19 TEGURAN MEMBINA

  1. Salam perkenalan jugak. tq sertai tapak saya..

    Jom yang lain jugak, support saya. Tq
    http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  2. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  3. sy dah follow awk..jangn lupe ziarah Laman Instinct De Hearty sy yg buruk ni..

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    syukran

    ReplyDelete
  4. salam ukhuwah..datang dari segmen yg sama=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
    Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

    http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog Hani.
    harap follow blog Hani pula..

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  8. dtg singgah sini jgk..>_<

    http://izatie91.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  9. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum
    jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan ..follow sini #430mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    join contest saya sudi tak? http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  13. Hai! Done follow n BW here!
    Dtg dari segmen yg same. Come visit my blog k :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan.
    dtg dr segmen yg sama.

    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  15. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, is datang kunjungan balas, darisegmen yang sama. Terima kasih sebab singgah blog is, is dah follow sini. Follow is balik yerk?

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  17. hai jejalan sini membalas kunjungan..:)

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan.

    Nadia dtg dr segmen yg sama.
    harap sgt awak balas kunjungan..


    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  19. balas kunjungan . done follow :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN