BondeZaidalifahDotCom: " Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya"

" Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya"

10:18 am

Jom baca....
Dah 3 hari x buka blog... maklumlah cuti di kampung... jd banyaklah projek nak dibuat untuk raya ni kan!!!

terima kasih tuan punya blog :http://nurfara-hani.blogspot.com 
sudi menjemput bonde untuk menyertai segmen ni . tengok list yg dah join ramai... mungkin bonde belum terlambat.


~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

21 TEGURAN MEMBINA

  1. datang membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  2. Datang membalas kunjungan . Sudah follow Bonde
    http://nasothman.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-hari-raya-by.html

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan..done follow :)

    ReplyDelete
  4. cik siti dari segmen yg sama...balas kunjungan dan follow jugak

    ReplyDelete
  5. Salam.. dah follow sini.. jemput follow saya pula k =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  6. datang dr segmen yg same done folllow hehe...

    ReplyDelete
  7. hai !
    salam kenal :)
    niera datang dari segmen sama :)
    already follow here :)
    jom ke teratak comot niera !!

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  8. dropping by just to say hi..
    done following u..
    keep in touch..

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  9. jemput datang yer..

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html?showComment=1344406440527#c3103831913309849703

    ReplyDelete
  10. salam singgah follow sini =)

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama, http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  12. Sudah Check-In & Follow serta trimas
    http://earlcarl13.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  13. tq bagi yang dah follow
    Salam Perkenalan Semua :)
    & Happy Blogwalking yea.

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan
    datang membalas kunjungan

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html?showComment=1344532396402#c3415252200551628727

    ReplyDelete
  15. Salam alaik...Taqiee dtg terjah ats segmen yg sama..:) Jom Terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

    ReplyDelete
  16. Salam , balas kunjungan .,
    done follow :))

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum.salam perkenalan dan salam Ramadhan..dtg dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  18. dr segmen sama.. hi ;) http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  19. salam akak done bw here :) hehe http://sayaabel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..
    Lokman datang dari segmen yang sama.. ^_^. selamat menyambut bulan syawal

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN