BondeZaidalifahDotCom: PLZ TAKE NOTE

PLZ TAKE NOTE

12:12 am

Jom baca....

 


 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Realiti kehidupan...

    sbb tu lah kena didik hati ni supaya lebih takut akan balasan Allah apabila nak berbuat jahat...
    Bila kita dah didik hati kita takut akan balasan Allah...
    kita akan pk byk kali sebelum berbuat sesuatu yg tak baik...

    ReplyDelete
  2. BETUL MASZ SIDEK BONDE SANGAT SETUJU.

    BUAT BAIK BERPADA-PADA BUAT JAHAT JANGAN SEKALI!

    ReplyDelete
  3. nafsu paling susah nak kawal..

    ReplyDelete
  4. betul tu.... dieorg lebih takut kantol dari takut kepada balasan dan hukum hakam agama......

    ReplyDelete
  5. SENTIASA SABAR... INGATLAH KEPADA SEKSAAN DI AKHIRAT NNT :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN