BondeZaidalifahDotCom: PAGI YANG SYAHDU

PAGI YANG SYAHDU

10:42 am

Tahun ni, buat pertama kalinya tebabas dari bangun sahur dah cuba x nak terlepas dr bangun sahur, disebabkan mengemas rumah x perasan jam dah dekat 2 pagi hu hu hu, lepas tu terus siap2 untuk tido. Biasalah kan bila dah letih, tido pun sangat lena.  Jaga dah jam 6.16 ahhh sudah, fatin pun dikejutkan untuk bangun, sekali dengar fatin mandi terus dia tanya kita x sahur ke? Dah lambat lah fatin! Dia terus sedih la.. Takut x larat pon. Tp kalau nak tahu dah hujung2 ni fatin pon dah x lalu nak makan berat minum air dengan roti jew. Sabar la ye fatin..sayang puasa dah nak hujung2 ni.

Published with Blogger-droid v2.0.6

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN