BondeZaidalifahDotCom: LAGU RAYA....

LAGU RAYA....

12:11 pm

Jom baca....

MINGGU NI KAT RADIO ASYIK KELUAR LAGU RAYA HU HU HU....

~ADA LAGU CERIA

~ADA LAGU SEDIH

DALAM HATI PUN DAH GUNDAH GULANA.....




~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. haa kannn. kat radio mmg none stop lagu raya. terasa mood raya berkobar²...hehe

    ReplyDelete
  2. ZIE MADINI....
    SEMPAT MAKAN KETUPAT RENDANG DGN KUAH KACANG LG KAN !!!

    TAKE CARE :)

    ReplyDelete
  3. cepat btl mase berlalu ramadhan dah nak pergi . . .

    ReplyDelete
  4. BULAN SYURGA FIRDAUSI SELAMAT BERAMAL DIAKHIR RAMADHAN :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN