BondeZaidalifahDotCom: JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !

JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !

12:37 am

Jom JOIN.... 

join jom : rahasiabelogaku.blogspot.com



 # Buat entri ' Segmen spt dibawah :  

JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN ! 
 
# Copy header Izzah dan linkkan ke Segmen ni 
: rahasiabelogaku.blogspot.com

# Tulis berapa follower korang sekarang dalam entri , bonde ada
FOLLOWERS : 445

# Tag ? Tak perlu kot ^.^

# TAMAT PADA 15 SEPTEMBER 2012 *birthday Izzah ^^ , mungkin tak ubah dah ni 
# Hantarkan link entri kat kotak komen
: rahasiabelogaku.blogspot.com
, tempat lain tak terima !

~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. follow cnie:) follow didiey balik ye...salam perkenalan

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  2. hana datang dari segmen yang sama ;) jom follow blog hana ;) nanti hana follow balik . promise ! ;)

    ReplyDelete
  3. salam..ziarah dari segmen yg sama=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini bonde..=))

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama .done follow u . selamat bersegmen dan semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  7. 454 .. DONE

    http://najihah90.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  8. bondeeeeee :)
    miss sama bonde.. lamda dah x g blog bonde :)

    kunjung mengunjung dari segmen yang sama :)
    Meh ke blog miss z :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih pada yg sudi berkunjung...

    Nnt bonde balas kunjungan happy blogwalking..

    ReplyDelete
  10. salam....

    saya dtg dari segmen yg sama...jom singgah ke blog saya....tq~~

    ReplyDelete
  11. saya datang dari segmen yang sama....
    dan follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  12. hai dr segmen sama dh follow :)
    http://yayaonly.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  13. follow cnih ^^ follow nad balik....salam perkenalan..

    http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  14. http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  15. bonde nice blog.. folow back

    http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  16. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  17. timekasih join & support izzah :)

    ReplyDelete
  18. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html dtg follow sini .

    ReplyDelete
  19. dtg dari segmen sama..done follow,
    jom join GA ni, terbaik punya!!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

    ReplyDelete
  20. datang cini jalan2 smbil fllow dr segmen same..hit me back:)http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  21. salam.. selamat pagi.. dah follow sini dahh ^^

    ReplyDelete
  22. salam dari segmen yang sama :)
    done follow sini :)

    http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN