BondeZaidalifahDotCom: ESOK DAH KERJA...UOLLS PULAK???

ESOK DAH KERJA...UOLLS PULAK???

1:14 am

Jom baca....

 

Salam  Syawal
Bila seronok bercuti menyambut syawal lupa sebentar kerja-kerja yang kita tinggalkan di pejabat,
Jam menunjukan kepada pukul 1.07 pagi maknanya , hari ini sudah 8 syawal...
dan...
maksudnya esok adalah hari permulaan menjalankan tugas selepas bercuti raya... bagi yang x bercuti... rabu lepas sudah mula keje... hu hu hu


tahap kerajin  bonde hanya ada 20 % 
dan 80 % lagi adalah kemalasan.. uolls macam mana ??? adakah sama??? oleh itu mari kita sama-sama  kemaskini tahap kemalas itu dengan membaca surat dibawah..
 

INSYAALLAH, DOA KITA SEMUA DI MAKBULKAN...INSYAALLAH SAMA-SAMA LA KITA SHARE DOA INI..


 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. hai bonda.. :)

    salam syawal :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. masih bercuti panjang lagi nih. hihi.. tak lama lagi dah nak naik keje. huhu.. malas jugak ni dah cuti dekat 4 taun. wuwu..

    ReplyDelete
  3. Salam Syawal Semua...
    Nuryla, Aku Mad & Asmara..

    Asmara: lama cuti tu, cuti tanpa gaji ker??

    ReplyDelete
  4. Nak ikut rasa malas, memang kakcik tak datang ke pejabat. Apakan daya cuti dah semakin kurang... :(

    ReplyDelete
  5. raya tetap raya.. kerja tetap kerja... raya kat tempar kerja okei jugak...

    ReplyDelete
  6. bonde nak borak2 ngan mai ye..boleh..nty add la facebook ke...hehe

    ReplyDelete
  7. KAK CIK : KENE JIMAT2 GUNA CUTI...NNT NAK RAYA HAJI PULA

    KORN : BETUL2 KAT OPISPUN BANYAK KUIH RAYA N BISKUT RAYA KAWAN2 BAWA... SEDAP!

    CIK MAI..
    NNT BONDE ADD AWAK YEA.. TUNGGU...

    *** KITA BERKERJALAH SEKUATNYA :)..
    BG YG BERKERJA!

    ReplyDelete
  8. tak pa dear..sok kita cuti lg.hihi

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN