BondeZaidalifahDotCom: 25 RAMADHAN AYAM PENYET AP

25 RAMADHAN AYAM PENYET AP

6:58 pm

AYAM PENYET AP GIANT NILAI
Hati teringin nak makan ayam penyet. Kami  dah sampai nasib ada meja kosong lagi tu pun dekat luar fatin monyok pulak kata kat sini panas.

rata-rata kedai makan kat sini semuanya penuh ...orang semua dok shophing la kan...jadi ramai yang berbuka diluar...maklum lah kedai makan kat sini ada pelbagai aneka pilihan..

Tapi nak bandingkan sedap lagi yang  Ayam Penyet kat Cyberjaya...pedas dan hangat sambalnye...
 

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN