BondeZaidalifahDotCom: "SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!".

"SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!".

2:28 pm

Jom baca....
JOIN : SINI



~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Salam Zaidalifah! Terima kasih sudi meramaikan segmen MM.. Jangan lupa ada special gift for Nuffnang Top Refferal.. ^_~

    ReplyDelete
  2. Senarai nama peserta minggu kedua dah dikemaskini. If ada yang tercicir, sila maklumkan kepada MM ye.. ^_~

    MOHON SEMAK LINK ANDA DI SINI

    ReplyDelete
  3. dtg follow sini jgk..tq follow sy..^__^

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan..hihih..
    follow sini

    ReplyDelete
  5. kita dah balas kunjungan bonde..
    thank you bonde! ni yang sayang sangat ngan bonde nih :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum bonde

    terima kasih lawat blog saya yang tak seberapa tu.. dan terima kasih byk2 sebab follow saya juga. saya follow balik, rajin2lah jengah dan komen entri yek..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, datang ke sini dari segmen yg sama.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

    anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. done follow awak

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. husna singgah sini..
    jenjalan petang sementara tunggu berbuka..=)
    juga dari segmen yg sama..
    jemput singgah..^^V
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promote-blog-anda.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN