BondeZaidalifahDotCom: Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

4:20 pm

Jom JOIN....



nak join.... klik : http://www.myideakini.com/

TERJAH SEBAB :
1-SUKA BACA BLOG...
2- BILA DAH FOLLOW BLOG BONDE, BONDE TERJAH LA BALIK :)

FOLLOW SEBAB :
NAK JADI PEMBACA SETIA BLOG TU...

TAG UNTUK TURUT SERTA:

shrekhijau.blogspot.com
misszberceloteh.blogspot.com
arazua.blogspot.com/

~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Assalamualaikum dan Salanm Ramadhan....Terima kasi atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  2. Assalamaualikum, terima kasih sebab datang singgah, is dah follow sini, follow is balik boleh hehehe.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  3. Singgah balas kunjungan & Follow jugak! Terima kasih ye. Hana dari segmen yang sama NO. 13 =)

    http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  4. salam Ramdhan buat sahabat baru hamba =)

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN