BondeZaidalifahDotCom: BIAR JADI PENGAJARAN...

BIAR JADI PENGAJARAN...

11:55 pm

Jom baca....
no preview
Akibat memandai-mandai.... tekan RESET ANYTHING !hilang semua apa segala yang dah di d.loud kat galaxcy tab, gambar-gambar yg diambil kat festival flora 2012 kat Putrajaya, Gambar game bowling kat 1 utama dan gambar semasa hari ilmu di pusat Konvensyen Center Shah Alam semua hilang . sebab bonde reset anthing kat setting dalam galaxcy Tab bonde hu hu hu  parah betul semua kenangan kat sana x boleh nak share kat sini... sabau je le...

 "MALU BERTANYA SESAT JALAN" PADAN MUKA....



 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. hehe tu lah,tak mau tanya eden.. xD
    btw michelle tag akak kat sini :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN