BondeZaidalifahDotCom: 8 RAMADHAN

8 RAMADHAN

10:01 pm

~IKAN SARDIN MASAK KICAP...
~KULIT LEMBU...TUMIS CILI API
~GULAI UDANG KACANG PANJANG
~ KERABU MANGGA
~Ikan sardin masak kicap
~Kulit lembu tumis cili
api
~Gulai udang kacang panjang
~Kerabu mangga

SEMUA MENU DIATAS ADALAH JUADAH BERBUKA PUASA DI KG. BONDE...
SIMPLE2 JEW... TP TTP MEMBUKA SELERA... DALAM 8 RAMADHAN KADANG-KADANG NAK MASAK APA PON TAK TAU KAN!... JD BOLEH LA TEGOK-TENGOK MENU KAT ATAS KLU NAK TRY MASAK PON BOLEH BONDE X KENEKAN BAYARAN SILALAH YEA... JANGAN MALU2...

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN