BondeZaidalifahDotCom: Segmen Tambah Follower Blog

Segmen Tambah Follower Blog

10:26 pm

Jom JOIN....

TIPS PENTING! : kalau betul betul nak tambah follower, korang kena rajin blogwalking! jangan tunggu orang datang blog korang baru nak balas balik.. hehehe..

Ha, kalau rasa nak tag member member blog yang lain pun boleh.. takde masalah.. tag jer seberapa ramai yang boleh.. :D

Tu je la, ade pape nak tanye, korang tuwit2 jer yer.. ;)

TARIKH TUTUP: 24 Jun 2012 Pukul 6 Petang
target bonde join segmen ni dapatlah 'Up Follower" Pada 500++
yang penting BLOGWAKLING SEMUA.

follow la twet2 sekali 

@iffah@twittwer.com
 







cherryblossom

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. miss z singgah dari segmen yang sama :)

    jemputlah datang ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  2. Salam...
    Datang Dari Segmen Yg sama.
    Dah Follow Blog Awak Yg Cantik Ini.
    Mohon singgah & Follow Blog Saya Balik k..
    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    Thanx ..Salam Kenal ^_^

    ReplyDelete
  3. hye naz dari segmen yg sama..done follow awak...singgah blog naz ye ^_^ http://naz-only-you.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

    ReplyDelete
  5. follow sini dr segmen same :)
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  6. hai..dr segmen yg sana....saya dh follow and...sudi2 lah jenggah blog sye...
    http://nnatheha.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  7. Salam..

    bonde dah bw uolls..tq berkunjung disini...happy bw :)

    ReplyDelete
  8. da follow sini.. saye dari segmen yg same.. salam perkenalan.. singah2 la blog sye ye...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama. done follow :D jom singgah blog cik bam :)
    http://jomkitabebel.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  10. hai dari segmen sama . done follow here #338 . datang la jenguk sini

    Segmen Tambah Follower Blog

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg same...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    ReplyDelete
  12. thanks sudi join segmen nih.. hrp segmen ni mbri manfaat kpd blog anda.. :D

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  14. salam bonda..

    MyMy blogwalking and following..
    i'm following from the same segment..
    :)


    http://shelittlesunshine.blogspot.com/2012/06/segmen-segmen-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen sama..dah lama kot follow sini kan..^^

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog