BondeZaidalifahDotCom: Segmen : Saya Nak Vector

Segmen : Saya Nak Vector

10:35 pm

Jom join jangan tunggu LAGI he he he....




SYARAT-SYARAT
Sebelum tu tolong klik nih : http://bit.ly/KWPyCW

1. Buat Satu Entry : Segmen : Saya Nak Vector
2. Tampal Banner kat atas nih..
3. Dalam entry tu  letak gambar yang korang nak gua vectorkan
4. Tag dua atau lebih kawan korang *tak buat pon tapa..
5. Like Fanpage gua nih BlogBudakSengal
6. Siap letak link kat ruang komen.
7. 5 pemenang akan gua pilih guna random.org
8. Tarikh tutup Sabtu : 9.6.2012
9. Kalau ramai orang join gua up jadi 8 pemenang

Last klik yang ni jugak yer : http://bit.ly/LAo2IQ
 


~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog