BondeZaidalifahDotCom: SALAM SELAMAT MLM BONDE BERSIARAN DR BUKIT GAMBANG RESORT

SALAM SELAMAT MLM BONDE BERSIARAN DR BUKIT GAMBANG RESORT

10:33 pm

Pertama kalinya nak mohon maaf bonde x dapat nak up date segmen "up follower" sebabnha line internet kat sini walaupun full tp tetap slow mcm kura kura br berjalan tatih hah dpt bayangkan tak macam mana? Sabar jew la kan dpt bersiaran sekejap dgn wifi yg ade, wifi klu ade ramai yg asses

On lama lama akan jd kura kura jugak. Nnt bonde up date bila balik rumah la yea.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN