BondeZaidalifahDotCom: MAKAN MALAM DI AROMA IKAN BAKAR

MAKAN MALAM DI AROMA IKAN BAKAR

6:07 pm

Jom VIEW....BEFORE...TGK KELIP~KELIP MAKAN-MAKAN DULU....WAH CEDAPNYA!!!
AROMA IKAN BAKAR.....MAKAN DULU...KAT SINI

BUTTER PRAWN

IKAN PARI

IKAN SIAKAP 3 RASA

ASAM PEDAS IKAN MERAH

TEMPAT MAKAN BANYAK...TP FULL BOOKING..... UOLLS BOLEH LA DATANG SINI UNTUK MAKAN-MAKAN....

BERATUR NAK TENGOK KELIP-KELIP RAMAI GILA ..MAKLUMLA ADA 3-4 BUAH BAS KAT PAKING BAS TU...SEMUA NAK TENGOK KELIP-KELIP

KAMI DAH READY NAK NAIK SAMPAN.... YE YE DAPAT TENGOK KELIP2..(MAAF X DIBENARKAN MENGAMBIL GAMBAR DISANA)  JGN LEPASKAN PELUANG SEMENTARA KELIP-KELIP BELUM PUPUS...











 ~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Saya tertarik dengan tulisan anda,
    Saya juga mempunyai tulisan yang sejenis mengenai Indonesia yang bisa anda kunjungi di Informasi Seputar Indonesia

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN