BondeZaidalifahDotCom: BUAH BUAH DR KG BONDE

BUAH BUAH DR KG BONDE

9:26 pm

Wa npk sedap x uolls ni hasil dr tanaman arwah ayah dulu, npk mmg cantik buahnya. X sia sia masa dulu dok siram pokok buah buah dulu klu suruh g kebun belakang umah di kg mmg agk segan dan slow jer langkah kaki menapak ke kebun la ni, tgk hasil tanaman dah berbuah lagu jew langkah x payah suruh pun sendiri g. Tu la kenangan masa di kg.  Nak tahu x. Buah durian pon tgh tunggu musin nak luruh jew yum yum sabar yea.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Sedapnya... Dah lama tak pekena buah manggis ni. Kat umah M ada pokok rambutan ja...

    ReplyDelete
  2. Ye ke? ni buah dr kampung...

    walaupun kg dekat jarang baik tu yg kadang-kadang dapat merasa kadang tidak he he he...

    Umah kat mana nak serbu makan rambutan boleh ker?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN