BondeZaidalifahDotCom: BINGGUNG + RUNSING =

BINGGUNG + RUNSING =

10:30 pm

Jom baca....

Mula-mula bonde gembira, kerana bonde telah berjaya dipilih dalam  permohonan kursus di INTAN, Bukit Kiara Jalan Ilmu, kursus yang bonde mohon ialah kursus Giveway To Mandarin...seronok x terhingga bila kawan-kawan yang sama2 mohon chek status permohonan masing2...kedua-dua orang kawan bonde tidak berjaya terpilih, Bila chek status permohonan bonde da perkataan BERJAYA....seronok x terhingga.yabebabeduuuuuuuuuuuuuuuu bukan senang pihak INTAN nak buat pilihan sudah tu 1 Malaysia yang mohon..mmg x sangka....

Dalam gembira bertukar menjadi kurang gembira melihat tarikh yg tercatit disitu, 18-29 Jun 2012 kursus ni memang ambil masa 14 hari lama jugakan....
tp bg kami yg bekerja di Cyberjaya ni x mungkin penginapan disediakan...mungkin ulang alik x terasa....

Bila lihat pada jadual kami yang akan ke Pulau Pinang (kejohanan Bowling Jemputan , Majlis Perbandaran Pulau Pinang) pada 28 hb malam hr khamis depan... kami akan bertolak dari cyberjaya, arghhhhhhh jadual bonde sudah bertindih 1 hari iaitu 28 hb waaaaaaaaaaaaaa mcm mana nak buat??????????????.(dalam kebingungan memikirkan masalah itu....)

Datang lagi satu memo kursus...Rekod Fail (fungsian mengikut format Jabatan ARKED Negara) WARHHHHHHHH ni lagi betambah pening...sebab yang first tu bonde  yang hadir ni adalah untuk kali yang kedua....

Binggung dah rasa x menentu kesemua nya penting bg bonde....


boleh bg pendapat atau idea..bantu bonde.




 ~ BONDE SENGEH JEW X BOLEH SENYUM RIANG :(

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN