BondeZaidalifahDotCom: 'Segmen tambah followers sampai beribu'

'Segmen tambah followers sampai beribu'

8:41 pm

Jom baca.... 

MULA BERBLOG JULAI 2011
 MARILA BERKENALAN DENGAN BONDE....

klik sini:~
 

tag :~

untuk join sekali.

~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. hyee . dari segmen yg sama :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
  3. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  4. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  7. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan bonde..
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
    done follow bonde ke 228!!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati kat blog ain
    "Segmen tambah followers sampai beribu".
    "Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".

    ReplyDelete
  9. dtg BW dr segmen yg same. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum
    datang dari segmen yang same :)
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html
    done follow sini :)

    ReplyDelete
  13. Dtg dari segmen yang sama

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  15. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN