BondeZaidalifahDotCom: "SEGMEN 2:6 pekara tentang saya"

"SEGMEN 2:6 pekara tentang saya"

8:28 am

Jom join.... 

    

6 pekara tentang bonde :
 
1- Suka Share info dengan org lain (bukan gosip/mengumpat yea berdose he he he)
2. Suka baca blog (sebab tu nak ramai kawan kat blog)
3. suka berkawan
4. sukawarana (pink & purple    )
5. suka masak-masak(master chef di rumah aje)
6. suka jalan-jlan (melancong kalau ade rezeki lebih... )

~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. tahnks bonde sudi join...nice entry...aty leyh ajar kina masak...btw follow sini:)

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama.. happy blogging...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  5. ok...

    bonde dah follow u olls... nnt boleh blogwalking sama-sama dan jangan lupa tag bonde kalau ade segmen yg menarik yea...

    10Q...

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yang sama. give me 4. same kite. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah..dari segmen yang sama insyaAllah..

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

    no suka warna pink jugakk...
    ^^ saya follow awak..

    ReplyDelete
  8. Saya pun suka warna purple :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  9. hehe
    saya takk suka pink pulakk

    maaf lambat blogwalk
    saya dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html
    btw, saya follow sini

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog