BondeZaidalifahDotCom: "Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei"

"Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei"

11:01 pm

Jom baca....




SUKA BLOG NI SEBAB BUAT SEGMEN "MENCARI KENALAN BARU"
SUKE, SUKE, SUKE JOIN SEGMEN
~MOGA DAPAT RAMAI KAWAN BLOGGER.

LETAK GARFIELD NAK LAWAN LOVE LINDAZEHAN...HE HE HE JGN MARAH!!!

 ~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Salam.. LZ dah wat list peserta segmen.. terjah jgn x terjah...

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-linda-zehan.html

    ReplyDelete
  2. slm...dtg dr segmen yg sama http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html...
    dh follow awk..jom follow me balik,kalau sudi keyh...
    jemput join GA i jugak kat sini..http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-cikhannah-jom-jejalan.html

    ReplyDelete
  3. hai selamat kenalan..=)

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama :)
    follow sini,folow back kalo sudi.

    jom singgah sini lak :D
    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog