BondeZaidalifahDotCom: k Segmen : Blogwalking Sampai Lebam

k Segmen : Blogwalking Sampai Lebam

11:35 pm

Jom join.... 

 



 sebab uolls kene blogwalking blog bonde ni.
Sapa nak baca blog  bonde kalau bkn uolls kan??
rugi klu x follow & blogwalking kat sini ( he he he)

bonde ajak :



~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. slm... mekaceh sudi join segmen deqla...senarai peserta telah diupdate..selmt berblogwalking smpai lebam dan good luck~ hihi :)

    ReplyDelete
  2. Blogwalking...!!

    Dari segmen yg sama.. :)

    Nur followw..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari segmen yg sama..da terjah cnie..jum terjah n bw ke blog ifa sampai lebam..jgn lupa excahnge link tau..hehe..=D

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. salam persahabatan di dunia blogging .follow sini

    fly sini dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    singgah balik ye ^___^

    ReplyDelete
  6. dtg BW dari segmen yg same. good luck eh. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN