BondeZaidalifahDotCom: INI AIR SERATUS

INI AIR SERATUS

3:07 pm

DULU-DULU MASA KECIK-KECIK UOLLS,PANGGIL APA EKKK.?????

YE LA MASA KECIK MANA TAU SPEKING LONDON KAN!

DULU MAK CIK BG NASIHAT MASA TU BONDE KENE DENGGI DIA KATA KO BELI LA AIR SERATUS!!! NNT CEPAT BAIK! 

BONDE DENGAN RASA INGIN TAHU TANYA AIR APE SERATUS MAHAL NYE SERATUS REGENYE!

MAK CIK KATA MURAH LA SEHINGGIT SETIN!

DAH LA DEMAM DENGGI BERTAMBAH PENING DIBUATNYE!

ALA KO TENGOK KAT TIN DIA ADA TULIS 100 TAMBAH TU LA DIA! KAT KEDAI ACIK BABA ADA JUAL!

OH OK NNT CARIK YEA.

UOLLS! JGN GELAKKAN MAKCIK BONDE YEA,,,


Published with Blogger-droid v2.0.4

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN