BondeZaidalifahDotCom: BATUK X BAIK-BAIK LG

BATUK X BAIK-BAIK LG

12:48 pm

Jom baca....

BILA LA NAK BAIK YEA MACAM MACAM UBAT DAH DICUBA! UBAT DR DOKTOR! UBAT FARMASI! PETUA, SEMUA DAH CUBA SEMUA X MENJADI. SAKIT TETAP TAK SEMBUH. DUGAAN BETUL LA, RASA NAK BERUS JEW KERONGKONG YG GATAL NI! EH BOLEH KEW..? KLU BOLEH DAH LAMA BUAT YE X! APA APA PUN SABAR JE LA!! ANGGAPLAH INI DUGAAN,

 ~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Sakit itu penghapus dosa,bersabarlah.Peace :P

    ReplyDelete
  2. BETUL TU...
    SABAR TU PENAWAR JUGAKAN!!!
    PEACE TO....

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN