BondeZaidalifahDotCom: YG HILANG SUDAH BERGANTI...

YG HILANG SUDAH BERGANTI...

4:52 pm

INGAT LAGI KISAH KEHILANGAN SAMSUNG GALAXCY TAB BONDE HU HU HU SEDIH.... PADA PENCURI TAB... ADA KATA-KATA HIKMAH UNTUK MU.... ANDAI KAU SEDAR SEKARANG KAU PULANGKAN LAH....
AKU SEDIA MEMAAFKAN....SUDAH-SUDAH X YAH SEDIH-SEDIH LAGI.... 

SEKARANG CERITA GEMBIRA, 
KANDA DAH GANTI YG BARU... KAMI SHARE BELI HP NI.... CANTEK TAK??? HTC SMARTPHONES ONE V..... TOLONG JGN CURI....KALAU BONDE TERTINGGAL ORG YG  JUMPA TOLONGLAH SIMPANKAN.....TERIMA KASIH.

HTC ONE V KU SAYANG....


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN