BondeZaidalifahDotCom: TRIP MANCING RUMAH RAKIT

TRIP MANCING RUMAH RAKIT

5:54 pm

LOKASI KALI NI KAT RUMAH RAKIT TELUK GONG, PENDAMARAN KLANG...SERONOK MEMANG SERONOK TP CUACA X MENGIZINKAN.... MUNGKIN  MASA PERANCANGAN OLEH GENG KANDA... TAK MEMBUAT KAJIAN TTG RAMALAN KAJI CUACA  & JADUAL PASANG SURUT AIR, KATA OTAI MANCING...2 PERKARA TU KENE TAHU... BILA MAIN REDAH JEW... IKAN PUN KURANG DAPAT... HE HE HE ( TAKE NOTE.. HE HE HE )

JOM VIEW
 KENANGAN DI RUMAH RAKIT...TELUK GONG, PENDAMARAN KLANG.

LANGIT DAH MENDUNG.....

BERTAMBAH MENDUNG

LAGI MENDUNG


AIR DERAS TANDA DI HADAPAN TELAH HUJAN...

ADA KE IKAN....???

SENYUM JER....


EH BERJAYA MENAIKKAN IKAN.... IKAN DURI NI BERTELUR LG.... DEKAT  I KILO PAS TU NAK GULUNG JORAN SIAP PENAT.... DAN LENGGUH TANGAN.... IKAN YG FIRST DALAM 300 G JEW....
FATIN DOK MANCING JUGAK TP X DAPAT IKAN PON.. BUANG UMPAN JEW HU HU HU

FATIN DAN ECAH


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN