BondeZaidalifahDotCom: SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

1:27 am

BONDE JOIN...SAPA2 FOLLOW BONDE PASTI JEJAK U OLLS SEMUA JANGAN BIMBANG DAN RAGU...MARI KITA BLOGWALKING & HAPPY

Syarat2 nak join segment ini korang kena :
1. Follow lah penganjur blog ini kan. :D (Will follow back,kan serious follow back)
2.Buat satu entry baru bertajuk SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK
3.Copy and paste banner yang simple diatas tu. Linkan dengan dengan link entry ini.  
4.Buat sedikit karangan sebab apa korang join segment ini. Dan adakah segment ini membebankan?
5.Tag kawan2 blogger korang. Takkan takde kot? sorang pun jadilah.
6.Hantarkan link entry korang yang tu kat ruangan comment post ini. 
Sebagai galakan sambutan segment. Segment ini memperuntukan beberapa hadiah yang lumayan  kepada perserta segment yang banyak dapat follower melalui segment ini. Bukti follower dilihat melalui comment di ruangan entry yang anda buat berkaitan post ini.
Selain itu, korang tahu referred blog? Blog top referred url ke segment ini akan memenangi LOMO AQUAPIX. Semakin banyak sambutan akan naik jadi 2 top referral. Top referral akan dipilih selepas
segment ini expired aka tammat.

Baca entri yang lain

32 TEGURAN MEMBINA

  1. Hye Cik Bonde, terima kasih sudi join. Saya follow blog ini :D boleh boleh? :D

    hehe selamat bersegment :D

    ReplyDelete
  2. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    seyra singgah sini

    ReplyDelete
  3. join... jgn x join yea...
    happy blogwalking

    ReplyDelete
  4. dri segmen yg sama n dah follow

    http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Done Follow yg ke -99
    Dtg dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh
    Salam perkenalan^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. da lama follow sini..dtg dri segmen yg same

    ReplyDelete
  8. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

    ReplyDelete
  10. OK SAT LAGI BONDE NAK CONTINUE FOLLOW, PADA BLOG YG BELUM LAGI TUNGGU....BONDE NAK BLOGWALKING NIH...

    ReplyDelete
  11. tq ye..bonde pon dah follow u all...sila check..

    ReplyDelete
  12. salam.. singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk... awk??
    if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    TQ dan selmt berkenalan! =)

    ReplyDelete
  13. icumm dari segmen yg sama..serius follow sini..jgn lupa serius follow icumm balik ye ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. seriously done follow. 104. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. Salam , eyda sggh cnie .
    Serius Follow Back =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. Salam , eyda sggh cnie .
    Serius Follow Back =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  17. hi , sudah follow blog ini :) follow back yee ^^
    dari segmen yang sama ...

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yg same
    done follow awak :)
    jom singgah and follow blog saya :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    ReplyDelete
  20. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    Serius follow sini :)
    Serius follow back ya :)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    happy blogging :D

    ReplyDelete
  22. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah lama follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. Daripada segment yang sama..sebenarnya dah Follow blog anda ni :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yg sama

    dah follow:)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com
    @
    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  26. Salam kenalan .
    Done follow u , from the same segment .. =)
    Follow me back . Perhaps ..
    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  27. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    dah join segmen miss z tak?
    kalau belum meh join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  28. bonde dah follow u olls yg join segmen ni yea..

    ReplyDelete
  29. dari dari segmen yg sama & follow...

    http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  30. Cik Bonde...done follow kakak..:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  31. sy da folow awk..sila folow sy...thanks...

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  32. slm perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN