BondeZaidalifahDotCom: Segmen sekejap je : Aku sedang blogwalking sekarang.

Segmen sekejap je : Aku sedang blogwalking sekarang.

12:15 am

jom

J
E
J
A
K
.
.
.
Bonde juga sedang blogwalking la ni....
mari bersama-sama bonde blogwalking blog kawan-kawan lain...

j
o
m
.
.
.
C
E
P
A
T
!
!
!
!
!
!
!

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. weee bonde2 . amer sempat makan tunggu bonde nak join segment ni, apa2pun thanks sudi join :D

    ReplyDelete
  2. WAHHH SYOKNYE MAKAN MALAM2
    WAAA YE KER TQ LA....SEBAB TUNGGU...
    HAPPY GITUUUUUU

    ReplyDelete
  3. blogwalking here


    jom singah2

    http://mydreamzworlds.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. blogwalking here

    mari singgah
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. blogwalking here,

    cik Bonde, boleh atur setting comment awak . dr pages ke pop out ? lepas tu atur setting no to verification box , terima kasih :D

    ReplyDelete
  6. jalanjalan blog akak .. ^_^

    follow balek ehhh.. :D

    http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segmen-sekejap-je-aku-sedang.html

    ReplyDelete
  7. AMER...
    BONDE DAH UBAHSUAI SETTING TU...
    TRY TENGOK ADE LAGI KER KEY WORD TU..

    AMER CAM MANA BLOGGER NAK FOLLOW BLOG BONDE TP BUTTON FOLLOW TU X DER... HELP ME..HELP ME

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN