BondeZaidalifahDotCom: "segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"

"segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"

7:38 pm

Jom baca.... keterangan lanjut....

http://hijaulembut.blogspot.com/2012/04/contest-segment-blogwalking-up-follower.html

MARI KITA BERBLOGWALKING.....TAMBAH FOLLOWER....KAWAN BIAR BERIBU...KEKASIH BIAR 1 (EH GUNA LAGI KER???)


TAG RAKAN BLOGGER UNTUK TURUT SERTA:
http://shrekhijau.blogspot.com
http://arazua.blogspot.com
http://citrananizam.blogspot.com

Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. terima kasih join.^^ terharu.. hehe. nak tengok list blogger yg join, boleh klik link semula ye. ada kat bawah sekali..
    Happy BW!

    ReplyDelete
  2. done follow..dari segmen yg sama..
    SINGGAH ke sini nanti..http://dilakhir94.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    happy BW :D

    ReplyDelete
  3. maaf tak jumpa button follow...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ..sy sggah bw dri segmen same^^ salam sahabat blogger:) jmput sggah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html maseh..

    ReplyDelete
  5. tq pada yg dah singgah... jgn lupa follow pd yg belum follow...selamat blogwalking..n happy

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum!
    singgah sini + follow awok !
    saya dtg dri segmen atas juga..
    jemput ke sini pulok..

    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  7. hai comel!sy pon dtg dr segmen sme..da polo u,,,nti jmput dtg polo me k..

    http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  8. salam ziarah dari jebat..
    dtg dari segmen yg sama
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/contest-segmen-blogwalking-up-follower.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking dari segmen blogwalking + up follower cik tyra lee..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..fahz dtg bw dari segmen cik tyra.salam perkenalan n happy blogging :)

    ReplyDelete
  11. salam, bw n follow sini.
    hit me back http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html :)

    ReplyDelete
  12. Tq pada yg follow bonde. Nntkan kunjung balas bonde see u happy blogwalking.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN