BondeZaidalifahDotCom: SIMPULAN BAHASA : PISAU CUKUR

SIMPULAN BAHASA : PISAU CUKUR

2:49 pm

PISAU BLADE

PISAU CUKUR MODEN
"PISAU CUKUR"

Makna

Perempuan yang suka mengikis harta lelaki

Contoh Ayat

Aminah tidak setuju bila anak kesayangannya Amir ingin berkahwin dengan Mastura wanita "pisau cukur" itu sebagai calon menantunya.


Tadi segmen dekat NONA mengisahkan tentang "lelaki pisau cukur" emm ada pengalaman blogger boleh cerita disini....


BF ku ajak keluar dating....
minta jemput DIA dirumah, pastu DIA ajak tengok wayang, tapi tiket wayang AKU bayar, DIA ajak makan, tp..... AKU bayar, DIA kata nak shophing pulak.... eh di suruh AKU bayar, emmmm nak pergi toilet....ok g lah... tp minta AKU 30 sen .... AKU bayar juga la....
AKU terpikir........ lama-lama naik tension pulak.....
sehari, sebulan, setahun....dan.....ade orang lain lagi
"DIA lelaki yang macam mana ekkkk?????
ohhh DIA ni "lelaki pisau cukur"
baik tinggalkan DIA lari jauh2.......
~Kasanova lagu Stacy~
Awas.... uolls klu ada bf cam gini hati-hati........ jangan botak sudah......

Bonde senyum riang


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN