BondeZaidalifahDotCom: "SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER"

"SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER"

11:05 pm

jom baca.... keterangan lanjut di : http://mohdnaser.blogspot.com/

Tambah kapsyen

A. Nama Penuh Saya? Zaidalifah Hussin


B. Nama Panggilan Saya? bonde...


C. Sejak Bila Saya Berblogging? Jun, 2011


D. Url Blog Saya? http://kumahuitu.blogspot.com


 

Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. salam, thanx sudi join segmen ciput saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  2. tq...

    bonde support blogger lain...
    eh ni darah manis kan...bila majlis nye tu....

    nnt leh up date gambar masa jd raja sehari tu yea .. hi hi hi

    ReplyDelete
  3. sapa2 yg join sila la tinggalkan link kat sini, dan klik follow...

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari mm!
    Datang dari segmen yang sama! follow done1

    jemput singgaH!

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  5. salam kenalan,

    datang dari segmen yg sama. jom ke blog saya. -.-

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html



    syieda,

    ReplyDelete
  6. list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

    list boleh tengok kat

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

    ReplyDelete
  7. salam..perkenalan
    dtg dr segmen yg sama
    singah follow

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  8. hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  9. as salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal ye

    ReplyDelete
  10. Semput join last minit....
    boleh tahan ramai....

    jom join bonde no 70...
    http://kumahuitu.blogspot.com

    follow & happy blogwalking :)

    ReplyDelete
  11. singgah dr segmen yg sama

    jemput singgah blog sy

    n-mcd.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. slam kenal ..
    blas kunjungan anda :)

    ReplyDelete
  13. tq sudi menjenguk blog sy....membalas kunjungan anda...

    ReplyDelete
  14. Datang dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN